Nyheder

30. september - Åben A-prøve på Tårnholm.

På tærsklen til den "rigtige" jagtsæsons begyndelse, var Jeddi og Øivind i ilden på DRK's åben A-prøve på Tårnholm. De to havde en rigtig god dag i godt selskab, og kunne krone dagen med en flot 1. præmie. Nu står døren til de hellige haller åben, og Jeddi kan nu være med i vinderklasse i alle 3 discipliner: WT, B-prøve og A-prøve. Det kan man da godt gå rundt og være glad i låget over. Herligt at opnå et fint resultat, efter en målrettet indsats! Dommerens sammenfattende kritik skal den opmærksomme læser ikke skånes for: "Særdeles god vildtfinder - effektiv jagthund". Dommer var Keld Jørgensen.

 

Nedenstående billeder fra dagen er taget af Jens Lund - Mange tak for det.

Aprøve Jeddi 30092016

En glad mand og hans hund.

 

Jeddi aprøve fælles 30092016

Flere som var glade.

 

 

14. februar - Bestået brugsprøve

Så kom dagen, hvor tiden var inde til at Kolla skulle bestå sin brugsprøve. Det var så også dagen , hvor en grim halsbetændelse, feber og snot i næsen var ved at kuldsejle projektet. Skam får den der giver sig, så på med vanten (og en masse tøj) og fat i vovse og så var det ellers bare om at gå på med krum hals. Kolla var en engel og jeg havde glemt min fløjte (tyyypisk mig) men det voldte nu ikke større problemer end at det gik som det skulle. Den manglende fløjte skabte lidt forvirring da jeg skulle kalde hende hjem, for hun var ikke helt sikker på om det nu også var sandt... Hjem kom hun, hvorefter hun lavede en rigtig fin apportering, og så var prøven i hus. Juhuu. Så kan vi starte på alt det sjove i Retrieverklubben ;).

14022016

 

 

6.Februar - Flatcoats årsmøde

Selvom der er langt til Fjeldsted Skovkro var vi begge med til racens årsmøde, hvor flere forslag blev behandlet. Mødet blev afviklet i god ro og orden, med mange engagerede diskussioner om rammerne for racens udvikling. Meget spændende og vigtigt at være en del af. Detaljer og reslutatet af afstemningerne kan læses andetsteds. Her vil vi blot udtrykke vores tilfredshed med resultatet, som vi mener vil hjælpe racen på vej i den rigtige retning fremover. Se nærmere på Flatcoats hjemmeside.

16. januar - Sæsonens sidste jagt i Sverige.

Sæsonens sidste jagt blev afviklet i god ro og orden som det sig hør og bør. Da der var tale om en slyngelsjagt fik også Øivind mulighed for at fælde nogle at de smukke fasaner, som havde undgået skytterne på de foregående jagter. Lad os bare være ærlige og sige, at der var en hel del der fløj videre, men ikke alle ;). Både hunde og folk fik varmen på en ellers råkold dag, da der både skulle drives og apporteres. Dunja fik ikke lov at slippe gækken løs og gå på jagt selv, men vi fik da afsøgt nogle tætte slåenkrat, så lidt fik hun lavet ;). Dagen blev afsluttet med ild i pejsen og smørrebrød i jagtstuen og selskabet var som sædvanligt helt fantastisk. Tak til Cerea og Leif for en herlig jagtsæson. Vi ses igen til næste år ;).