Velkommen.

Jeg er uddannet tømrer og har siden 1972 ikke sluppet mit værktøj. Som svend arbejdede jeg hovedsageligt med  tagarbejde,men jeg har været hele spektret rundt; fra cykelskure til snedkerarbejde på fredede ejendomme.

Jeg her været selvstændig siden 1989 og har beskæftiget mig med alt hvad tænkes kan,fremstillet af træ eller det der skal ligne.

Trapper har jeg lavet en del stykker af-alle vidt forskellige, helt i beton eller træ og også kombination af træ på mursten.Herudover udhuse, carporte ,ombygninger,og tilbygninger. I visse tilfælde har jeg også leveret tegninger til kommunen. Så står du og skal ombygge dit sommerhus så kom med ideen så kan vi sammen prøve at realisere den.

Jeg har et lille maskinsnedkeri, så jeg kan lave de fleste af de ting som du udtænker.

Jeg har endvidere opstillet køkkener de sidste 15 år for en af landets største køkken virksomheder -Vordingborg Køkkenet A/S -og har i den forbindelse lavet masser af reparationsarbejder og husændringer, både med hensyn til nye vægge ,gulve og lofter, og nye vinduer.Så står du og skal have lavet nyt køkken så prøv mig, jeg kan også lave elementer eller skabe med skuffer som er specielt tilpasset dit hus og dine ønsker.Jeg bruger skuffer og hængsler fra Bluum, forhandlet af OL beslag.-Vinduer og døre har jeg altid købt fra Outrup vinduer og døre, som har en god kvalitet og flot finish.

Jeg har altid sat kvalitet højt og jeg kan rigtig mange af de små ting der gør et stykke arbejde til et kvalitetsarbejde som holder de gamle traditioner i hævd.

siden 2010 har jeg haft et samarbejde med en anden tømrermester så jeg/vi er i stand til at påtage os lidt større opgaver som jeg ikke tidligere har kunnet magte alene

Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på at ombygninger eller renovation/forbedringer af f.eks. sommerhuse kunne være en god ide at få udført i efterårs/vintermånederne.Ren win win situation,---dit sommerhus står klar til forårs og sommermånederne og vi har lidt mere at lave i den mørke tid hvor det alligevel ikke er så spændende at være i haven om aftenen.

Jeg har de sidste 3 vintre udskiftet en del vinduer netop i januar og februar og det har fungeret fint for alle parter.

Som et sidste skud på stammen er jeg nu også lidt igang med at bygge kajakker og kanoer efter såkaldt "stripped wood "metoden,se særskilt afsnit for dette.

Der er nu tilføjet mere at se på på galleriet.

Der er billeder fra 2 nye trapper. Lidt fra en større ombygning af en førstesal, med nye gulve.Udnyttelse af skunkrum- med skuffer og låger. Lidt høje paneler, og lidt vinduesudskiftninger inclusive diverse murerarbejder.

Tak fordi du tog dig tid til at læse dette, håber du tænker på mig næste gang du skal have lavet et stykke tømrer/snedkerarbejde.

mvh. Øivind Kaas-Larsen