De Opfindsomme

Hvalpelog for de opfindsomme små.

Hvalpe født 24. maj. 

Dunja har født sine hvalpe d. 24.5.2017.

 

Det blev til 3 hanner og 4 tæver.

 Alle hvalpene har fået nyt hjem.

 

 

Hvalpenes stamtavle:

SE & NOJCH SEBCH SEVCH SELCH SEUCH DKUCH Inkwells Let it Be

Zebulons Skogsvicker DKCH INTCH NOCH NORDCH NOJCH SEJCH Lady Doc's Humbug
SEUCH Searover Tildas Signe

INTCH SEUCH NOUCH

Inkwells Beretta Mobilechoke

SEUCH Almanza Life of Brian
Inkwells Charmeuse-for-Inas
Durin's Kække Dunja Birkebo Holzic Lightning Holger Birkebo Madonnas Zico
Dark Devotion Holly Huntress
Birkebo Dinan Loa LUCH Velvet Hunter's Tumbling Dice
Allbright's No Matter What

 

Inkwells Let it Be (Gibson)

 


 

 

 

 

Durin's Kække Dunja (Dunja)

 


 

 Dunja er en mindre tæve med en stor passion for arbejdet som apportør. Hun er fra Loas første kuld i 2012 og har været Randis hund fra første færd. Hun viste tidligt, at hun tænder lynhurtigt når der er udsigt til apportering, så hendes første leveår gik med målrettet at træne ro og holde forventningsniveauet hos hende nede når andre arbejdede. I hendes første jagtsæson, gik hun meget i snor på mindre jagter, hvor der blev drevet mere end der blev skudt, og hun lærte således at larm ikke nødvendigvis betyder fugle der skal hentes. Sidenhen har hun været med på alle slags jagter, store som små, med både mange og få fugle på paraden. Hun trives godt med begge dele. Hun har altid været spontan på alle slags vildt, koldt, som varmt, anskudt eller dødt. På årets rejse til England viste hun, at hun også tager stand for fugle, noget vi aldrig har oplevet hos hende før. Hun er vedholdende i sit søg, og stabil på sine markeringer. Vi er ikke altid helt enige om hvad vej man skal når der dirigeres, men det nok mest af alt et spørgsmål om træning, for hun er ellers ikke ked af at samarbejde. Hun er en selvsikker hund, der ikke er bange for at gå sine egne veje, og hun er nysgerrig af natur. Hun er sprogsikker og klare sig fint med andre hunde af begge køn. Hendes paradedisciplin er absolut det frie søg, hvor hun er 100% fokuseret på at få vildtet ind, uanset hvem der måtte være i nærheden.

 

Meriter:

Markprøve B: 1. pr Åben klasse,

Markprøve A: 3. pr åben klasse.

WT åben klasse: WT2 og WT3, dermed kvalificeret til vinderklasse.

Udstilling: flere Excellent

Sundhed:

HD: A

AD: 0

Øjne: Intet påvist, fri for arvelige øjensygdomme (Januar 2017)

Dette var Dunjas andet kuld.

 

11. juni - Hvalpene vokser og gror.

Nu begynder hvalpene for alvor at blive sjove. De første skridt er taget og de begynder at reagere på deres omgivelser. De ser endnu ikke andet end skygger, men de reagerer når vi sætter os hos dem i hvalpekassen og de søger vores hænder (og bukseben).Neglene er blevet klippet for første gang og de små nød det dejlige vejr i går, og indtog frokosten under åben himmel.

 

24. maj  - Dunja har født sine hvalpe. Alle er solgt.

4 hanner og 4 tæver kom til verden d.24.5. Alle store og fine, med masser af appetit og mod på livet. Mor og børn har det godt. Alle hvalpene er solgt, og vi har delt den glædelige nyhed med deres kommende ejere.